Wednesday 4 June 2008

Integrering af prototype til Rar Bar

Som tidligere nævnt har vi valgt, at lave et konkret eksempel på hvordan vores system vil se ud integreret på caféen Rar Bar. Den fulde integration har vi arbejdet på den sidste uges tid og er nu næsten færdige.

Vi har, som tidligere nævnt inspireret af Rar Bars eget design, designet en dynamisk baggrund, som indikerer strømmen i floden uden at virke forstyrrende for brugeren. Alle de nyheder der kører over skærmen er inddelt i fire kategorier, som hver har et ikon, igen fra Rar Bars eget udvalg, tilknyttet så de kan genkendes på andet end en forskelligfarvet baggrund på objekterne.
Rar Bars menukort er også kommet med, så man nu kan se hele sortimentet af mad, kaffe, øl og drinks direkte på bordet.
Til det, på caféen, interne beskedsystem har vi designet et lille postkort med Rar Bars logo som poststempel. Postkortet flyder så rundt i strømmen, med modtager bordets "adresse" uden på, så brugere ved andre borde kan se beskeden på sin vej til sin destination, men ikke kan åbne den.
Sidst, men ikke mindst, har vi, i stedet for at hente SMS'er direkte ind i floden, lavet et lille hjælpeinterface hvor brugerne på skærmen bliver ledt igennem et par led for at tilføje en besked/nyhed til systemet. Dette har vi gjort for at simplificere delen med at skrive beskeden, og klare de dele der ville være mere komplicerede i SMS'en på bordet. Dette interface er holdt i stilen fra Rar Bars hjemmeside og hele konceptet er nu integreret til at passe på netop Rar Bar.

Ud over at interfacet er blevet tilpasset den konkret valgte café, har vi også lavet en model af et cafébord, som det ville se ud med vores kit i på Rar Bar. Bordet er ikke integreret med hele kit'et, men blot med skærmen installeret og skal altså blot bruges som en interaktionsmodel, så brugeren føler at han/hun sidder et rigtigt café bord fra Rar Bar. Her er et par billeder af det nye bord:





Vi har altså nu en prototype der er klar til brugertests, som var det på den rigtige café, og det er det næste vi skal i gang med.

No comments: