Saturday 31 May 2008

Konkret café valgt - arbejde med interfacet

Efter evalueringen i onsdags gik vi, som sagt, i gang med at bygge interfacet op omkring en konkret café, så vi kunne få nogle visuelle effekter på og give systemet et lækkert finish.

Vi valgte, efter en diskussion om hvad det præcis var for en slags café vi med prototypen ville satse på, at designe prototypen til en café kaldet RarBar ( RarBars hjemmeside ). De kendetegn der gjorde at vi valgte den var, at den havde en lang åbningstid fra kl. 11 helt til kl. 02 nogle dage. Dette gav os mulighed for at lave et system med to, for brugeren, primære funktioner.
Om eftermiddagen vil vi lægge op til at man kan dele lokale nyheder, invitationer til events og så skulle systemet gerne lægge op til debat om hvad der rør sig, i brugerens øjne. Når så caféen i løbet af aftenen skifter "form" og bliver mere en bar/lounge vil vi give brugerne mulighed for at bruge systemet til at skabe kontakt til hinanden, som en slags uformel flirten og måske noget dating.
Efter et besøg RarBar fandt vi også ud af, at de har et meget gennemført design, som det ville være oplagt at tage videre ind i vores system, så det hele kunne passe sammen.

Vi er kommet godt i gang med at lave interfacet og når der engang er en prototype klar så vi kan lave nogle screenshots kommer der mere op her på blog'en.

No comments: