Thursday 8 May 2008

Konceptet ændres igen

Efter egentligt at have fundet frem til et koncept vi var glade for og, som skrevet tidligere, været gået i gang med udviklingen af den bagvedlæggende webservice, har vi nu endnu engang ændret store dele af konceptet.

Vi har endnu engang forsøgt at redefinere hvad nyheder er for unge og er nu kommet frem til at vi, i stedet for at servere "gammeldags" nyheder i form af artikler og rapportager, vil bygge hele konceptet op omkring "participatory jounalism". Vores koncept skal altså nu kun indeholde nyheder skrevet af brugerne på caféen. Nyheder der så kun vil være tilgængelige på den enkelte café. Ved at gøre det på denne måde håber vi at kunne skabe en speciel værdi for caféen, da gæsterne kan komme og få noget de ikke kan finde andre steder, end ikke på internettet.

Om vi vil genbruge "nyhedsstrøm" metaforen, for at få de nye artikler delt blandt gæsterne i café er endnu uvist, og vi arbejder altså nu på at komme op med en, måske, bedre måde at præsentere det nu mere specielle indhold på.

No comments: