Monday 14 April 2008

Hvad arbejder vi med?

Det andet projekt Three Apples and an Alien officielt arbejder med er et projekt, i forbindelse med uddannelsen IT Bachelor på Århus Universitet, med overskriften:

"IT-produkter til digitale nyhedsstrømme"

Opgaven går ud på at gentænke den måde man læser og får sine nyheder serveret på. Antallet af læsere af traditionelle aviser er faldende, mens brugen af internettet som primær nyhedskilde er stærkt stigende. Vores opgave er at finde en løsning som kombinerer de bedste egenskaber fra de to verdener.
Vi skal altså designe et produkt som, samtidigt med det har avisens mobilitet og lette genkendelighed, er opdateret 24 timer i døgnet og leverer såvel billeder som film og lyd til læseren, for at give en fuldstændig dækning af hvad der er aktuelt.

Som en mere specifik afgrænsning af projektet har vi valgt at beskæftige os med nyhedslæsning på caféer. Vi skal derfor undersøge hvem, hvad, hvor og hvornår der læses aviser og nyheder på caféer. Ud fra resultaterne af undersøgelserne skal vi designe et koncept der, ud fra førnævnte krav, leverer en fuldstændig oplevelse af at få serveret nyheder, uden at ødelægge de sociale og hyggelige aspekter der normalt forbindes med et café besøg.

No comments: